Malingsarbeider i borettslaget

Borettslaget varsler oppstart av utvendig malingsarbeider. Det er tegnet avtale med Firmaet Nyma AS i Stavanger som vil gå i gang i uke 24. Målsettingen er å være ferdig i løpet av august.

Avgrensning

For å rekke over arbeidene og høste erfaringer prioriteres fasadene mot vest, og kun hvitmaling i denne omgangen. Det er registrert mange flater som ikke er malt på grunn av skifte av kledning og vinduer, og det er flater som trenger både en vask, skraping og ny maling. Vestsidene og hvitt som avgrensning omfatter også terrasser samt noen vinduer på østsidene.

Vindusmaling koordineres med Torjussen & Sønner AS slik at vinduer som skal skiftes ikke blir malt unødvendig.

Sort kledning på vestsiden samt de sorte østveggene har også behov for maling og vedlikehold, men vi har valgt å skyve dette arbeidet til neste år.

Private innretninger 

Styret etterlyser et bedre vedlikehold av beboernes private carporter, gjerder, boder og ellers andre konstruksjoner. Vi minner om at det er den enkelte beboers plikt å holde dette i orden. For enkelttilfeller er dette sluppet ned så langt at det ikke kan aksepteres, og vedlikehold må iverksettes.

Nyma AS vil svært gjerne påta seg private malingsoppdrag i sommer og imøteser henvendelser fra den enkelte beboer. Dersom dette er interessant, vennligst ta kontakt med Ove Bergsvik i Nyma AS på telefon 909 44 160. Det kan ikke gjøres avtale direkte med malere, og det er til fordel om dere melder inn behovene til Bergsvik i forkant slik at han kan koordinere og planlegge.

 

For styret i borettslaget.

Johan Fredrik Dahle
Styreleder